fbpx
Home > Sportschool Zaandam

Sportschool Zaandam

.

Boutique sportschool Zaandam, unieke mix van kracht, cardio en mobiliteit

Zoek je een gezellige, boutiqueclub sportschool in Zaandam? Bij The Gym Lounge Zaandam vind je een unieke mix van kracht-, cardio- en mobiliteitstraining. Of je nou wilt fitnessen om af te vallen, sterker te worden, gezond te blijven of te herstellen van een blessure, bij The Gym Lounge haal je je doelen. En dat doe je helemaal zelf met behulp van de nieuwste trainingstechnieken. En met een beetje hulp van onze kundige trainers.

Train je fit in slechts 30 tot 45 minuten

Je traint je fit in slechts 30 tot 45 minuten per training in onze fitnessstudio in Zaandam. Met effectieve workouts in onze sportschool Zaandam train je  doelgericht je kracht, conditie én je lichaamshouding. Want een verkeerde lichaamshouding door te veel zitten is een oorzaak van heel veel klachten. Voorkom je klachten met de full-body workout van Gym Lounge sportschool Zaandam.

Aanbod boutique sportschool Zaandam

Het aanbod van onze boutique sportschool in Zaandam bestaat onder andere uit:

  • E-gym
  • Fle-xx
  • cardio
  • personal training
  • leefstijl coaching

Trainers van onze sportschool in Zaandam

Effectief sporten is leuk sporten. Daarom krijg je bij ons persoonlijke professionele begeleiding bij je workouts. Onze gediplomeerde personal trainers staan altijd voor je klaar. Hulp bij je training, een antwoord op je vraag of spontaan een motiverend woord: onze enthousiaste instructeurs, leefstijlcoaches en fysiotherapeuten zijn er om je te helpen en te motiveren tijdens je training.

Start met een Gratis Proefweek

Wil je gratis een week gebruik maken van alle faciliteiten van Gym Lounge? Claim dan NU je gratis proefweek door onderstaand formulier in te vullen.

BIJNA KLAAR 50%