fbpx
Home > Sportschool Groningen

Sportschool Groningen

Kleinschalige sportschool Groningen, unieke mix van kracht, cardio en mobiliteit

Zoek je een kleinschalige sportschool in Groningen? Bij The Gym Lounge Groningen vind je een unieke mix van kracht-, cardio- en mobiliteitstraining. Of je nou wilt fitnessen om af te vallen, sterker te worden, gezond te blijven of te herstellen van een blessure, bij The Gym Lounge haal je je doelen. En dat doe je helemaal zelf met behulp van de nieuwste trainingstechnieken. En met een klein beetje hulp van onze kundige trainers.

Train je fit in slechts 30 tot 45 minuten

Je traint je fit in slechts 30 tot 45 minuten in onze fitness in Groningen. Met effectieve workouts in onze sportschool Groningen train je  doelgericht je spierkracht, conditie én je lichaamshouding. Want een verkeerde lichaamshouding door te veel zitten is een oorzaak van vele klachten. Voorkom deze klachten met de full-body workout van The Gym Lounge Groningen.

Aanbod kleinschalige sportschool in Groningen

Onze trainers

Veilig en effectief sporten is leuk sporten. Daarom krijg je bij ons professionele begeleiding bij je workouts. Onze kundige, gediplomeerde trainers staan altijd voor je klaar. Een beetje hulp bij je training, een antwoord op je vragen of spontaan een motiverend woord: onze enthousiaste instructeurs, leefstijlcoaches en fysiotherapeuten zijn er om je te helpen trainen, je vragen te beantwoorden of je te motiveren.

Tevredenheidsgarantie van onze sportschool Groningen

Wij zijn zelfs zo overtuigd van ons concept dat we een tevredenheidsgarantie aanbieden. Mocht je na je inschrijving toch niet tevreden zijn over onze service, dan mag jij je lidmaatschap binnen vier weken na de startdatum kosteloos annuleren. Daarnaast kan je via je werkgever wellicht via bedrijfsfitness trainen en zo profiteer je van een hoge korting. Klik hier voor informatie.

Start met een Gratis Proefweek

Wil je gratis een week gebruik maken van alle faciliteiten van Gym Lounge? Claim dan NU je gratis proefweek door onderstaand formulier in te vullen.

BIJNA KLAAR 50%