Home > eGym

eGym

eGym, fit met slechts 2x 30 minuten fullbody workout per week

eGym is een ultramodern trainingsconcept waarbij je traint op 8 state-of-the-art krachttoestellen. Het zeer doordachte en technologisch innovatieve concept zorgt ervoor dat je alle grote spiergroepen in het lichaam voldoende traint in slechts twee keer een half uurtje workout per week.

eGym, snel trainen dankzij volautomatische toestellen

Voor een fullbody workout heb je meerdere toestellen nodig. Maar vind jij het wisselen op reguliere fitnesstoestellen ook zo’n gedoe? Haalt het op maat instellen van apparaten jou ook zo uit je trainingsritme? Kies dan voor eGym.

Jouw eigen eGym polsband

Op jouw eigen polsband met chip staan al jouw persoonlijke gegevens en voorkeuren opgeslagen. Je houdt de polsband voor de lezer van elk apparaat en het betreffende toestel stelt zich in een mum van tijd helemaal automatisch in op jouw lichaam. Zo kun je snel van toestel wisselen en blijf je toch lekker in je trainingsritme, wat de intensiteit en het effect van de training behoudt. Zo heb je aan een half uurtje per keer voldoende voor een complete fullbody workout.

Voordelen van eGym bij de Gym Lounge

  • veilig, effectief & comfortabel
  • leuk, makkelijk & motiverend
  • gevarieerd, je wisselt elke minuut van toestel
  • fit in slechts 2x 30 minuten per week
  • individuele trainingsprogramma’s
  • werk heel gericht aan jouw persoonlijke doelen
  • digitale personal trainer via de eGym Fitness App
  • realtime inzicht in je trainingsresultaten

Wat is het effect van eGym?

eGym is zeer gerichte krachttraining. Training van je spierkracht heeft direct invloed op je stofwisseling (metabolisme). Zo verhoogt je vetstofwisseling. Hierdoor is met eGym resultaat gegarandeerd. Bovendien heeft eGym een duurzaam karakter en is het risico op jojo-effect bij afvallen minimaal. Een ander effect van eGym is dat je spieren sterker worden. Hierdoor nemen klachten aan bijvoorbeeld je gewrichten en rug af. Je lichaam functioneert beter, waardoor bewegen in het dagelijkse leven – bijvoorbeeld traplopen en tillen – veel gemakkelijker gaan. En dat zorgt er weer voor dat je blijft bewegen.

Gratis eGym Fitness App

Wil je altijd & overal inzage in je trainingsresultaten? Weten wat je presteert en welke ontwikkeling je doormaakt? Ook dat is heel eenvoudig met eGym. Download de gratis eGym app en je hebt overal inzicht in je prestaties. Ook kun je ze zo heel gemakkelijk vergelijken met de prestaties van anderen. En dat kan een mooie stimulans zijn om nét dat stapje extra te zetten. Bovendien krijg je tijdens je eGym workout direct feedback van de trainingstoestellen.

Start met een Gratis Proefweek

Wil je gratis een week gebruik maken van alle faciliteiten van Gym Lounge? Claim dan NU je gratis proefweek door onderstaand formulier in te vullen.