fbpx
Home > eGym

eGym & eFlexx

sporten was nog nooit zo makkelijk!

Zoek niet verder, want wij bij Gym Lounge Groningen hebben de oplossing voor jou; EGYM en EFlexx

Naast het opwarmen op de cardio geloven wij dat mobiliteit een grote rol speelt tijdens je training. Tijdens de EFlexx gaan wij proberen doormiddel van een viertal oefeningen jouw lichaam voor te bereiden op de krachttraining. Hiermee gaan we jouw flexibiliteit vergoten en gaan we kijken naar jouw lichaamshouding.

 Na deze voorbereiding ben eindelijk klaar voor de EGYM. Wat houdt het nou precies in? Wij hebben 8 EGYM apparaten voor je klaar staan en deze werken doormiddel van een speciaal Gym Lounge bandje. Daar op staan jouw persoonlijke instellingen opgeslagen, aanbieden van je bandje en je kan los! Het apparaat wordt eenmalig samen met een trainer ingesteld op de juiste hoogtes. De zwaarte wordt bepaald doormiddel van een krachtmeting en zo berekend het toestel zelf het juiste gewicht. Fitness was nog nooit zo makkelijk, je hoeft alleen maar de beweging te volgen en naar het scherm te kijken! Een volledige EGYM training neemt ook slechts maar 30 min van je tijd in, dus makkelijk te combineren met jouw werk of privé.

Vind je het leuk om een beetje op te scheppen bij vrienden of familie? Of ben je zelf benieuwd naar jouw persoonlijke voortgang? Je krijgt gratis toegang tot het gebruik van de EGYM app, waar je je training terug kan kijken, je metabolische leeftijd kunt zien en nog veel meer……… 

 

Start met een Gratis Proefweek

Wil je gratis een week gebruik maken van alle faciliteiten van Gym Lounge? 

Claim dan NU je gratis proefweek door onderstaand formulier in te vullen.

BIJNA KLAAR 50%