Home > Krachttraining

Krachttraining

Krachttraining bij Gym Lounge, training met weerstand

Bij krachttraining van de Gym Lounge train je jouw spierkracht op verantwoorde wijze. Je traint met toenemende weerstand zodat je spieren steeds sterker worden. Er zijn verschillende soorten krachttraining, gericht op verschillende delen van je lichaam. Bij boutique studio Gym Lounge Groningen vind je diverse state-of-the-art krachttoestellen. Zo kunnen we altijd een programma samenstellen dat helemaal is afgestemd op jouw persoonlijke wensen en behoeften.

Individuele krachttraining en groepslessen

Krachttraining kun je individueel doen bij de Gym Lounge. Je traint dan wanneer je wilt met de intensiteit die bij jou past. Dat kan onder meer op onze eGym Cirkel of door middel van personal training. Wil je liever krachttraining met een stok achter de deur, waarbij je je laat inspireren door anderen? Kies dan voor een van onze intensieve, gezellige en dynamische groepslessen zoals MX4. Deze groepslessen zijn de perfecte aanvulling op jouw individuele krachttraining. Bij groepslessen krachttrainingen voer je oefeningen uit op inspirerende muziek, onder leiding van een motiverende coach. Krachttraining is geschikt voor jong en oud.

Voordelen van krachttraining

  • versterkt je spieren
  • helpt bij het afvallen
  • je verbrandt calorieën
  • stimuleert de vetverbranding
  • verbetert je sportprestaties
  • is goed voor je hart- en vaatstelsel
  • maakt je bewuster van je lichaam
  • vergroot het zelfvertrouwen
  • verbetert je probleemoplossed vermogen

Hoe gaat krachttraining bij Gym Lounge in zijn werk?

Met iedereen die begint met trainen bij de Gym Lounge voeren wij eerst een uitgebreid intakegesprek. Vervolgens nemen wij een fitheidstest af. Vervolgens gaan we met jou in gesprek om te bepalen wat jouw doelstellingen zijn. We bekijken welke oefeningen voor jou geschikt zijn en stellen jouw persoonlijke trainingsschema op. Daarmee ga jij intensief werken aan je lichaam, conditie en persoonlijke doelen. Je krijgt hierbij ondersteuning van onze professionele en motiverende instructeurs maximaal effect en minimaal risico op blessures.

Krachttraining voor senioren: gezond ouder worden

Kracht- en mobiliteitstraining zijn van groot belang voor gezond ouder worden. Met sterke benen blijf je goed ter been. Je staat makkelijker op uit je stoel en loopt zonder problemen de trap op. Krachttraining zorgt voor toename van spier- en beenweefsel en gaat botontkalking tegen. Ook zorgt krachttraining voor een verbeterde hartfunctie en lichaamshouding en verlaagt het de cholesterol en bloeddruk. Moet je revalideren of ben je al wat minder mobiel? Ook dan kan krachttraining je vooruit helpen. Je kunt op elke leeftijd beginnen met krachttraining.

Start met een Gratis Proefweek

Wil je gratis een week gebruik maken van alle faciliteiten van Gym Lounge? Claim dan NU je gratis proefweek door onderstaand formulier in te vullen.