fbpx
Home > Bedrijfsfitness

Bedrijfsfitness

.

Bedrijfsfitness: minder verzuim, meer belastingvoordeel

Fitte medewerkers zijn productiever en minder vaak ziek. Met bedrijfsfitness zorg je voor een gezonder en energieker team dat meer werk aan kan en creatiever is. Als werkgever bied je jouw mensen bovendien een mooie extra arbeidsvoorwaarde: de korting op sporten kan wel oplopen tot 50%.

Ontspanning en gezelligheid door bedrijfsfitness

Bedrijfsfitness bij Gym Lounge is niet alleen lichamelijk gezond, het biedt ook ontspanning en gezelligheid voor je medewerkers. En dat werkt bijzonder motiverend, in een vicieuze cirkel: mensen die meer bewegen, voelen zich beter. En wie zich beter voelt gaat gemakkelijker meer bewegen. Bovendien besteden fitte medewerkers  meer aandacht aan een gezonde leefstijl: voeding, beweging en ontspanning.

Bedrijfsfitness: individueel of in groepsverband

Bij de Gym Lounge kun je terecht voor bedrijfsfitness als preventief gezondheidsprogramma voor (groepen) werknemers. Je medewerkers kunnen zowel individueel als in groepsverband bedrijfsfitnessen. Of allebei.

Individuele bedrijfsfitness

Werknemers komen individueel trainen bij Gym Lounge. Ze trainen op onze kracht- en cardioapparaten of doen de eGym Circuittraining. Individuele bedrijfsfitness begint met een medische intake om het startniveau te bepalen. Aan de hand daarvan stellen onze trainers een individueel trainingsprogramma op. De medewerker bepaalt zelf de trainingsinvulling. Dit kan variabel zijn met  cardio-, duur en circuittraining. Periodiek monitoren wij de fysieke conditie van de trainende medewerkers. Zo nodig geven wij aanvullende voorlichting en advies op het gebied van een gezonde leefstijl.

Bedrijfsfitness in groepsverband.

Groepen tot 15 medewerkers trainen bij Gym Lounge. Ze trainen samen in een besloten groep of doen mee aan de MX4 small group training. ook bedrijfsfitness in groepsverband begint met een medische intake om het startniveau te bepalen. Aan de hand daarvan stellen onze trainers een individueel trainingsprogramma op. In groepsverband wordt er getraind onder deskundige begeleiding van een van onze trainers. Periodiek monitoren wij de fysieke conditie van de trainende medewerkers. Zo nodig geven wij aanvullende voorlichting en advies op het gebied van een gezonde leefstijl.

Lid van Bedrijfsfitness Nederland en Bedrijfsfitness Online

Gym Lounge is aangesloten bij Bedrijfsfitness Nederland en Bedrijfsfitness Online. Met het Nationaal Bedrijfsfitness Plan of Bedrijfsfitness Online bied je jouw medewerkers een voordeel op sporten dat kan door belastingvoordeel oplopen tot wel 50%. En ook als werkgever profiteer je van (fiscaal) voordeel. Zo zijn fitte medewerkers minder vaak ziek, wat aanzienlijk scheelt op de kosten van verzuim.

Meld je aan voor bedrijfsfitness bij Gym Lounge

Ik ontvang graag meer informatie voor gezonder werknemers:

 

BIJNA KLAAR 50%