fbpx
Home > Personal Training

Personal Trainer

Gezelligheid, zwaar trainen en niet zelf te hoeven tellen!

Alles afgevinkt? Nog niet moe? Dan staan onze Personal Trainers voor je klaar om jou nog een lekkere workout te geven. Onze super leuke en ook bekwame trainers staan jou met een glimlach op te wachten om de begeleiding te bieden die jij nodig acht. Elk doel kan hier centraal staan, het is een persoonlijk op maat gemaakt programma.

Natuurlijk is personal training bij ons niet voor iedereen. Sommige mensen halen in één keer hun doel, zonder ook maar één training te missen.  Sommige mensen hebben alle tijd van de wereld om elke dag drie uur lang naar de sportschool te gaan. Sommige mensen hebben geen enkele moeite dat wijntje of die zak chips te weigeren.

 .. Maar voor de rest van de mensen is er Personal training bij Gym Lounge Groningen. Wij helpen je de tijd in de sportschool zo effectief mogelijk te besteden en we proberen je zo veel mogelijk gezonde gewoontes buiten de sportschool aan te leren, ongedwongen! Hoe langer we samen werken, des te meer resultaat jij gaat hebben. Daarom vinden we het belangrijk een commitment op lange termijn met je aan te gaan.

 Personal training bestaat niet alleen uit een aantal keer trainen per week, we helpen je daarnaast ook met persoonlijke trainings- en voedingsschema’s. Verder kan je altijd bij ons terecht voor adviezen met betrekking tot alles dat met je gezondheid te maken heeft!

Personal Training

1x per week
160 Per 4 weken
  • 1 x per week met de leukste trainers
  • Een op maat gemaakt sportprogramma
  • Adviezen met betrekking tot gezondheid

Personal Training

2x per week
280 Per 4 weken
  • 2 x per week met de leukste trainers
  • Een op maat gemaakt sportprogramma
  • Adviezen met betrekking tot gezondheid
BIJNA KLAAR 50%