Home > Personal Training

Personal Trainer

Personal trainer

Een persoonlijke workout met het effect van personal training. Dat is fitness op maat van Gym Lounge: een persoonlijk, intensief trainingsprogramma met zeer effectieve workouts. In onze kleinschalige boutique sportclub doe je in ontspannen sfeer de workouts die helemaal bij jou passen, onder kundige begeleiding van je personal trainer. Dat is de personal training van de toekomst

Mobiliteit, stabiliteit en functionaliteit

Fitness op Maat van Gym Lounge is een zeer effectieve personal training op maat voor je hele lijf als je weinig tijd hebt om te trainen. Je traint mobiliteit, stabiliteit en functionaliteit, dat is het unieke van Fitness op Maat. En bij het trainen staat een personal trainer voor je klaar voor persoonlijke begeleiding. Je voelt je fitter binnen zes weken en na twaalf weken is het verschil met vroeger al heel groot.

Het effect van personal training, maar dan goedkoper

Fitness op Maat maakt personal training goedkoper. Is het prijskaartje van één-op-één personal training voor jou net iets te hoog, maar wil je toch graag begeleiding van een personal trainer, dan is Fitness op Maat een uitstekend alternatief.

De meest efficiënte en betaalbare personal training

Een gecertificeerde en zeer ervaren personal trainer houdt jouw progressie bij en biedt je persoonlijke begeleiding om het effect van jouw trainingen te optimaliseren. Je doet work-outs met de modernste trainingsapparatuur en trainingsmethoden. Zo is Fitness op Maat de meest efficiënte en betaalbare personal training.

De Gym Lounge polsband & app

Volg je ons Fitness op Maat personal training programma, dan krijg je jouw eigen trainingspolsband. Hiermee stellen alle trainingsapparaten voor afvallen en spieropbouw zich automatisch volledig in op jouw lichaam en persoonlijke doelen. Met de app op je smartphone hou je al je verrichtingen en prestaties bij, ook van alle trainingen die je buiten de sportschool doet. Er zijn speciale programma’s voor speciale wensen, bijvoorbeeld als je wilt sporten met diabetes 2. Zo train je heel gericht, met maximaal effect en minimale kans op blessures.

Start met een Gratis Proefweek

Wil je gratis een week gebruik maken van alle faciliteiten van Gym Lounge? Claim dan NU je gratis proefweek door onderstaand formulier in te vullen.