fbpx
Home > Sportschool Haren

Sportschool Haren

.

Kleinschalige sportschool Haren: word sterker, fitter en mobieler met onze unieke trainingsopbouw

Kleinschalige sportschool nabij Haren (Gn.) gezocht? Een laagdrempelige fitness waar je niet alleen werkt aan je kracht en conditie, maar waar de focus ook ligt op beweeglijkheid en mobiliteit van je lichaam. Want een verkeerde lichaamshouding – bijvoorbeeld door te veel zitten achter een beeldscherm – is een oorzaak van vele klachten. Voorkom deze klachten met de full-body workout van The Gym Lounge sportschool Haren.

Sportschool Haren voor kracht, cardio én mobiliteit

Tijdens onze kracht-, cardio- én mobiliteitstraining maak je gebruik van de nieuwste trainingstechnieken. Met een klein beetje hulp van onze enthousiaste en vakkundige trainers haal jij je doelen, zoals afvallen, spierkracht opbouwen, meer uithoudingsvermogen of herstel van een blessure.

Meer kracht, conditie en mobiliteit in slechts 30 tot 45 minuten

Gym Lounge Groningen is een toegankelijke boutique fitness waar je met de modernste state-of-the-art apparatuur met, zoals de e-GYM cirkel, workouts van slechts 30 tot 45 minuten je hele lichaam traint. Met effectieve workouts in onze sportschool nabij Haren train je doelgericht je spierkracht, conditie én je lichaamshouding.

Aanbod van onze boutique fitness sportschool regio Haren

Je kunt bij onze laagdrempelige en gezellige boutique fitness sportschool nabij Haren terecht voor onder meer:

  • Fle-xx
  • eGym
  • cardio
  • personal training
  • leefstijl coaching

Trainers van onze sportschool voor Haren en omgeving

Wij zijn er van overtuigd dat we jou kunnen helpen met het behalen van je doelen. Want onze goed opgeleide en gemotiveerde trainers maken sporten veilig en effectief. Zij staan voor je klaar om je te helpen bij je workouts om sterker en gezonder worden, het afvallen of het herstellen van blessures. Zij bieden je hulp bij je training, een antwoord op je vragen of spontaan een motiverend woord. Want dat is wat onze trainers doen: zij motiveren je om nét dat stapje extra te zetten.

Verbetervoorstellen? Laat het ons weten

Wij doen er alles aan om het jou naar de zin te maken. En om jou te bieden wat je nodig hebt. Ben je desondanks niet tevreden of heb je verbetervoorstellen? Laat het ons weten, wij staan open voor alle suggesties.

Niet goed, geld terug

Uit ervaring weten wij dat het concept van de Gym Lounge heel goed bevalt. Daarom bieden wij alle nieuwe leden onze ‘niet goed, geld terug garantie’. Ben je na je inschrijving toch niet tevreden over onze service? En besluit je binnen vier weken om ermee te stoppen? Dan mag je jouw lidmaatschap gratis annuleren.

Start met een Gratis Proefweek

Wil je gratis een week gebruik maken van alle faciliteiten van Gym Lounge? Claim dan NU je gratis proefweek door onderstaand formulier in te vullen.

 

BIJNA KLAAR 50%