fbpx
Home > Personal trainer Groningen

Personal trainer Groningen

Personal trainer Groningen, verrassend goedkope personal training bij Gym Lounge Groningen

Personal trainer Groningen gezocht of wil je nét even dat stapje extra zetten? Een training met persoonlijke begeleiding door je eigen personal trainer, bij Gym Lounge Groningen kun je terecht voor verrassend goedkope personal training. Met een programma en begeleiding op maat helpen wij jou met maximaal effect afvallen, fitter worden en het trainen van je kracht en uithoudingsvermogen.

Hoe werkt trainen met een personal trainer bij de Gym Lounge Groningen?

Over trainen met een personal trainer

Een personal trainer bij de Gym Lounge is ervaren en gecertificeerd. Ze zijn HBO geschoold in sport & gezondheid en verdienen minimaal 5 jaar hun brood als personal trainer. Persoonlijker dan dit wordt het niet, de trainingen zijn 100% op maat voor jou gemaakt. Zo besteed jij elke seconde van de 30 minuten trainingstijd optimaal

Voordelig trainen met een personal trainer

De personal training bij de  Gym Lounge is heel betaalbaar. Nog goedkoper sporten met een grote mate van persoonlijke begeleiding? Overweeg dan eens duo personal training of small group training!

Start met een Gratis Proefweek

Wil je gratis een week gebruik maken van alle faciliteiten van Gym Lounge? Claim dan NU je gratis proefweek door onderstaand formulier in te vullen.

BIJNA KLAAR 50%