fbpx
Home > Mobiliteit

Mobiliteitstraining

eFle-xx mobiliteitstraining, de kracht van flexibiliteit

eFle-xx mobiliteitstraining versoepelt gewrichten en spieren. Je merkt echt dat je flexibiliteit en lichaamshouding verbeteren. De apparaten stellen zich met jouw persoonlijke polsband volautomatisch in, daarom duurt een eFle-xx training niet langer dan 15 minuten. Werken aan je mobiliteit was nog nooit zo eenvoudig en effectief.

eFle-xx mobiliteitstraining, voel je beweeglijker en fitter

Fitness, trainingen en workouts gaan vaak over kracht en cardio. Mobiliteit, flexibiliteit en stabiliteit zijn minstens zo belangrijk, want dit is de basis onder fit en vitaal leven. Ben je niet of beperkt mobiel, flexibel of stabiel, dan is sporten vaak moeilijk en ben je beperkt in je dagelijks leven. Ook voor mensen met zittend werk is mobiliteitstraining heel belangrijk. Doe mee aan onze eFle-xx trainingen en voel je snel beweeglijker en fitter!

Fle-xx mobiliteitstraining & eGym Cirkel

Bij het eFle-xx circuit werk je heel doelgericht op vier elementaire apparaten. Het is een korte workout met specifieke oefeningen die je lichaamshouding verbeteren en je mobiliteit vergroten. eFle-xx is nóg effectiever als je het combineert met krachttraining op de eGym-cirkel van Gym Lounge Groningen.

Fle-xx zelf ervaren? Gratis proefweek! Vraag NU aan!

Wil je snel veel resultaat behalen in verbetering van je mobiliteit? En daarom graag proberen of eFle-xx & eGym iets voor jou is? Dat kan met de gratis proefweek van Gym Lounge. Dit is geheel vrijblijvend, je zit nergens aan vast. Probeer het snel!

 

BIJNA KLAAR 50%