fbpx
Home > Leefstijlcoaching Haren

Leefstijlcoaching Haren

Leefstijlcoaching in Haren, want wij leren je gezonder leven

Lekker bewegen, trainen en een gezond voedingspatroon dragen bij aan een gezond leven. Maar wil je je écht fit en vitaal (blijven) voelen, dan speelt je complete leefstijl een rol. Daarop zijn ook zaken als roken, alcohol en stress van grote invloed. Daarom helpt de Leefstijlcoach van Gym Lounge leefstijlcoaching groningen je op weg naar een gezondere leefstijl.

Wat is leefstijlcoaching?

Is jouw manier van leven de juiste leefstijl om je gezond en fit te voelen? Bij leefstijlcoaching beoordelen we dit en geven we je tips en adviezen voor verbeteringen. Met individuele begeleiding bevorderen we een actieve en gezonde leefstijl. Daarom geeft Je leefstijlcoach in Haren je uitleg over alle elementen die van belang zijn bij een gezonde leefstijl en welke invloed bepaalde gewoonten hebben op je fitheid en welbevinden. Met die kennis kun je zelf effectief  en doelgericht werken aan je gezondheid. Daarom kiezen onze leden voor onze leefstijlcoaching.

De vijf elementen van leefstijlcoaching Haren

Wij zijn uniek in Haren omdat we als extra optie het volgende aanbieden

Bij leefstijlcoaching van Gym Lounge Groningen maken we gebruik van een aantal unieke concepten zodat we jou nog beter kunnen begeleiden. Allereerst maken wij gebruik van EMB Bloedtest omdat we op die manier werkelijk alles kunnen zien. Denk hierbij aan het hormoonhuishouden, vitaminetekorten etc. Als we dit van je weten kunnen we uiteraard meteen inzetten op een gezondere leefstijl, we weten exact wat er aan de hand is en hoe we dit kunnen oplossen. Klik hier voor meer informatie over EMB Bloedtest.

Naast bovenstaande maken we gebruik van onze eigen voedingsapp, alle metingen die we doen passen we toe in deze app en zo rolt er voor jou de lekkerste en mest perfecte receptenlijst uit die er bestaat. Klik hier voor meer informatie over onze voedingsapp.

Nu missen we natuurlijk nog een ding en dat is bewegen, wij hebben de meest geavanceerde apparatuur en trainers die je maar kunt vinden. Voor onze unieke concepten, neem een kijkje bij ons aanbod.

Wat leer je zoal met leefstijlcoaching in Haren?

Je leert hoe je gezond eten en meer bewegen een vast onderdeel kunt laten zijn van je dagelijks leven. Elke bijeenkomst bespreek je met je lifestylecoach welke stappen je kunt zetten om je leefstijl verder te verbeteren. Daarbij houden we rekening met je persoonlijke situatie. Jij bepaalt het tempo, want jij moet het doen!

Wat doet jouw leefstijlcoach precies?

Je leefstijlcoach analyseert jouw leefstijl. Ook kijken we naar jouw wensen, doelen en verbetermogelijkheden. Verbeteringen van je leefstijl komen tot stand door overdracht van kennis en bewustwording. Zo adviseert je leefstijlcoach je over een gezonde leefstijl. Je kunt daarnaast gebruik maken van e-coaching, waarbij je tussen de sessies door via Skype contact hebt met je leefstijlcoach.

Ben je klaar voor een gezonde leefstijl en wil je verantwoord leven?

Neem nu contact op voor een vrijblijvende kennismaking met lifestylecoaching van de Gym Lounge.


BIJNA KLAAR 50%