fbpx
Home > Fysiotherapie

Fysiotherapie

Fysiotherapie, herstel en verbetering van houding en beweging voor iedereen

De fysiotherapeuten waar Gym Lounge mee werkt zijn specialisten in houding en beweging daarom ben jij bij ons aan het juiste adres. Word jij in je dagelijkse leven en/of bij het sporten belemmerd bij het bewegen. Of heb je lichamelijke klachten en/of een sportblessure zoals reuma, artrose, diabetes, lage rugpijn, een stijve schouder of achillespees-ontsteking? Dan ben je bij onze fysiotherapeuten in Groningen en Zaandam aan het juiste adres, want met zijn vele expertise kunnen zij jou verder te helpen bij het bestrijden of oplossen van je klachten. Je kunt snel weer zo optimaal mogelijk bewegen.

Fysiotherapie specialisaties bij Gym Lounge

  • algemene therapie
  • manuele therapie
  • sport therapie
  • oefentherapie
  • dry needling
  • medical taping

Behandelplan fysiotherapie

Een behandeling bij de fysiotherapeut waar Gym Lounge mee samenwerkt begint altijd met een intake. Want aan de hand daarvan wordt een diagnose gesteld. Dat is de basis voor een behandelplan en een plan van aanpak om de klachten te verminderen of te verhelpen en in de toekomst te voorkomen. Daarbij kijkt de fysiotherapeut samen met jou naar je wensen, lichamelijke beperkingen en mogelijkheden. Ook voor preventief advies en behandeling kan je terecht bij Gym Lounge.

Met welke klachten kun je terecht bij onze fysiotherapie?

Je kunt bij de Gym Lounge fysiotherapie terecht voor al je klachten, met of zonder doorverwijzing van je huisarts kan je bij ons terecht. Heb je lichamelijke klachten en weet je niet wat je moet doen om dit te verlichten, je kunt bij ons altijd terecht met al je vragen. Neem contact met ons op of kom eens langs om te kijken of we wat voor je kunnen betekenen.

Tarieven en vergoedingen

Afhankelijk van de verwijzing en de aard van de klacht wordt fysiotherapie vergoed uit je aanvullende zorgverzekering of basisverzekering. Dekt de basisverzekering behandeling niet en heb je geen aanvullende verzekering, dan betaal je de behandeling zelf. Heb je zelf nog vragen wat betreft eventuele vergoeding van de zorgverzekeraar dan kunt je hier terecht voor alle antwoorden op je vragen.

Afspraak maken met Fysiotherapie

Wil je een afspraak maken met een van onze fysiotherapeuten? Meld je aan voor fysiotherapie Groningen via groningen@gymlounge.nl en voor fysiotherapie Zaandam info@thegymlounge.nl

BIJNA KLAAR 50%