fbpx
Home > Fysiotherapie Groningen

Fysiotherapie Groningen

Fysiotherapie Groningen, herstel en verbetering van houding en beweging voor iedereen

De therapeuten bij Fysiotherapie Groningen bij de Gym Lounge zijn specialisten in houding en beweging. Word jij in je dagelijkse leven of bij het sporten belemmerd bij het bewegen. Of heb je lichamelijke klachten of een sportblessure zoals reuma, artrose, diabetes, lage rugpijn, een frozen shoulder of achillespees-ontsteking? Onze fysiotherapeuten hebben veel expertise in huis om jou verder te helpen bij het bestrijden of oplossen van je klachten. Je kunt snel weer zo optimaal mogelijk bewegen.

Fysiotherapie specialisaties bij Gym Lounge Groningen

  • algemene fysiotherapie
  • manuele therapie
  • sportfysiotherapie
  • oefentherapie
  • dry needling
  • medical taping

Behandelplan fysiotherapie Groningen

Een behandeling bij de Gym Lounge Fysiotherapie Groningen begint altijd met een intake. Aan de hand daarvan stellen we de diagnose. Dat is de basis voor een behandelplan en een plan van aanpak om de klachten te verminderen of te verhelpen en in de toekomst te voorkomen. Daarbij kijkt de fysiotherapeut samen met jou naar je wensen, lichamelijke beperkingen en mogelijkheden. Ook voor preventief advies en behandeling kan je terecht bij Gym Lounge Groningen.

Met welke klachten kun je terecht bij onze fysiotherapeuten?

Je kunt bij de Gym Lounge terecht voor al je klachten, met of zonder doorverwijzing van je huisarts kan je bij ons terecht. Heb je lichamelijke klachten en weet je niet wat je moet doen om dit te verlichten, je kunt bij ons altijd terecht met al je vragen. Neem contact met ons op of kom eens langs om te kijken of we wat voor je kunnen betekenen.

Tarieven en vergoedingen

Afhankelijk van de verwijzing en de aard van de klacht wordt fysiotherapie vergoed uit je aanvullende zorgverzekering of basisverzekering. Dekt de basisverzekering behandeling niet en heb je geen aanvullende verzekering, dan betaal je de behandeling zelf. Heb je zelf nog vragen wat betreft eventuele vergoeding van de zorgverzekeraar dan kunt je hier terecht voor alle antwoorden op je vragen.

Afspraak maken met Fysiotherapie Groningen

Wil je een afspraak maken met een van onze fysiotherapeuten? Meld je hieronder aan en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Ben je naast fysiotherapie op zoek naar zelfstandig trainen? Kijk dan ook eens naar ons EGYM aanbod.

BIJNA KLAAR 50%