fbpx
Home > Fitness Haren

Fitness Haren

.

Fitness Haren gezocht? Kom naar Gym Lounge Groningen

Fitness Haren gezocht? Gym Lounge Groningen is een kleinschalig fitnesscentrum dichtbij Haren, waar je effectief traint in een aangename omgeving. Ben je op zoek naar een kleinschalige fitnessstudio dichtbij Haren, met state of the art fitness apparatuur én goede begeleiding? Zoek niet verder, maar meld je zonder verdere kosten en verplichtingen aan voor de gratis proefweek van Gym Lounge Groningen!

Fitter & vitaler bij boutique fitness Haren

Wil jij je fitter en vitaler voelen? Kom trainen bij Gym Lounge Groningen. De Gym Lounge is niet zomaar een fitness dichtbij Haren. Je vindt bij ons een kleinschalige en sfeervolle boutique fitness studio. Met de unieke mix van krachttraining op de eGym Cirkel, mobiliteit en de meest effectieve cardiotraining wordt er tot maar liefst vijftien keer zoveel vet verbrand als bij een reguliere fitnesstraining.

Aanbod fitness Haren

Ons fitnessaanbod voor Haren (Groningen) bestaat onder meer uit:

  • E-gym
  • Fle-xx
  • cardio
  • personal training
  • leefstijlcoaching

Fitness Haren: HIIT & voedingsadvies

In onze aangename trainingsomgeving met airco is het prettig trainen. Je vindt bij de Gym Lounge de meest exclusieve trainingsapparatuur voor high interval cardio training (HIIT). Op dit uitdagende circuit krijg je alle persoonlijke begeleiding die je nodig hebt. Ook helpen wij je graag verder met gezonde voeding. Daarom kun je bij ons aankloppen voor een gezond, effectief en persoonlijk voedingsadvies.

Fitness Haren met eGym Cirkel

Bij Gym Lounge fitness Haren train je met de unieke eGym Cirkel. Met jouw persoonlijke trainingsband stellen alle toestellen zich automatisch optimaal in voor jou. Deze band krijg je bij de eerste training. Dan stellen wij de polsband tot in detail in aan de hand van jouw lichamelijke kenmerken en trainingsdoelen.

Vorderingen bijhouden met eGym polsband

De eGym trainingsapparaten registreren iedere beweging die je maakt. Daarmee brengen wij jouw vorderingen in kaart. Aan de hand van deze persoonlijke informatie en wetenschappelijke onderbouwde programma’s kan jouw persoonlijke coach je optimaal begeleiden. Zo haal je maximaal effect uit je trainingen.

Kleinschalige fitness dichtbij Haren

Vind jij het prettig om te kijken en gezien te worden? Of vind je zo’n grote, luidruchtige fitnesszaal met vele onbekenden te fitnessen eigenlijk helemaal niet zo prettig? In dat geval ben je bij Gym Lounge Groningen aan het goede adres. Onze super moderne fitness is kleinschalig. Bij de Gym Lounge krijg je persoonlijke aandacht en gerichte begeleiding. Onze coaches kennen jouw persoonlijke doelen en vorderingen. Zij instrueren je precies zo, dat jij je gemotiveerd blijft voelen.

Start met een Gratis Proefweek

Start vrijblijvend met een gratis proefweek. Claim NU je gratis proefweek

 

 

BIJNA KLAAR 50%