fbpx
Home > Fitness Groningen

Fitness Groningen

.

Gym Lounge Fitness Groningen, unieke combi van kracht & mobiliteit

Fit in slechts 30-45 minuten

Fitness Groningen gezocht? En dan wel eentje waar je snel en effectief fit wordt? Bij de Gym Lounge Fitness Groningen train jij je fit met een workout van slechts 30 tot 45 minuten. Dankzij onze unieke combinatie van kracht- en mobiliteitstraining behaal je maximaal effect tijdens elke training. Tegelijk werk je aan verbetering van je mobiliteit en houding. En dat in een prettige, laagdrempelige omgeving.

Waarom kies je voor Gym Lounge Fitness Groningen?

  • effectieve training in slechts 30-45 minuten
  • aangename omgeving
  • de nieuwste state-of-the-art fitnessapparatuur
  • kleinschalige opzet
  • gediplomeerde trainers

Fitness Groningen met de nieuwste apparatuur

Bij Gym Lounge Groningen fitness je op de nieuwste apparatuur. Wil je afvallen, sterker worden of gezond blijven? In onze fitnessstudio vind je een groot aantal fitnesstoestellen voor kracht en cardio. De nieuwste trainingstechnieken helpen jou effectief bij het behalen van je doelen.

Workout in Groningen met enthousiaste trainers

De enthousiaste en vakkundige trainers van Gym Lounge fitness Groningen zijn uitstekend opgeleid en ervaren. Zij staan altijd voor je klaar met hulp bij trainingen. Ze motiveren je om nét dat stapje extra te zetten en je kunt bij ze terecht met al je vragen.

Fitness Groningen, aanbod van trainingen bij The Gym Lounge

  • eGym
  • Fle-xx
  • cardio
  • personal training
  • leefstijlcoaching

Apparatuur stelt zich automatisch in op jou

Vind jij het ook zo irritant om alle fitnesstoestellen elke keer opnieuw te moeten instellen. Om er vervolgens achter te komen dat het apparaat toch nét niet perfect staat ingesteld? Bij Gym Lounge fitness Groningen worden jouw persoonlijke gegevens opgeslagen. De apparatuur stelt zich automatisch in op jou, zodat je direct en zonder gedoe kunt trainen. Dat scheelt een boel tijd en ergernis.

Ontspannen na het fitnessen in Groningen

Fitnessen is inspanning, maar er moet ook ruimte zijn voor ontspanning. Want een goede balans tussen inspanning en ontspanning maakt je workouts leuk en nog effectiever. Kom na het sporten naar gezellige lounge en geniet van welverdiend bakje koffie of een van de vele soorten thee die wij bieden.

Gratis proefweek Fitness Groningen

Wil je zonder verdere verplichtingen kennismaken met Gym Lounge Groningen? Claim dan NU je gratis proefweek.

 

BIJNA KLAAR 50%