fbpx

Functie: Personal Trainer

Werkdagen: dinsdag- & vrijdagavond, zaterdag- & zondagochtend. 

Muziekgenre: Rock, classic rock, oldskool rap

Gek weetje: wisten jullie dat ik een tatoeage van The Beatles op mijn bovenbeen verstopt heb

Dag sportievelingen,

Mijn naam is Boyan Henssen en ik ben 30 jaar jong. Jullie kunnen mij herkennen aan al die zware platen die ik de hele dag door sjouw. Ik ben al bijna een jaar aanwezig in de Gym Lounge en ik werk vaak de dinsdag, vrijdag, zaterdag en zondag. Alle andere dagen ben ik er ook want ik geef ook erg graag personal training. Mijn favoriete oefening die ik klanten laat doen? Dat is uiteraard de bulgarian Split Squat. Ken je deze oefening niet? Kom dan gerust een keertje bij mij trainen en dan laat ik hem graag zien! Ik ben een trainer die jou op een vakkundige manier kan slopen en daarnaast zing ik graag mee met alle hits die wij draaien in de gym. 

Naast mijn werk hou ik van alles met snelheid, gamen of varen in mijn bootje. Maar eigenlijk zit ik het liefst zelf lekker te trainen en dit doe ik dan vaak ook 6 a 7x per week.

BIJNA KLAAR 50%