fbpx

Functie: Personal Trainer

Werkdag: maandagavond

Specialiteit: Iedereen motiveren!

Muziekgenre: alles behalve Boyan zijn muziek 😉

Gek weetje: ik heb twee cavia’s 

Hoi allemaal

Mijn naam is Amber Sentener. Ik ben 24 jaar en woon in het centrum van Groningen. Ik werk als behandelaar bij een psychologenpraktijk en met heel veel plezier als personal trainer bij Gymlounge! Voordat Gymlounge bestond, was ik nog niet veel bezig met fitness en voeding. Tot ik op een punt kwam dat ik niet meer lekker in mijn vel zat, de knop ging toen dankzij de trainers van Gymlounge helemaal om!

Inmiddels heb ik mijn diploma voor personal trainer behaald en is sporten niet meer weg te denken in mijn leven. Ik vind bijna elke sport leuk, maar ik richt me nu op powerliften. Waar ik energie uithaal is mensen zien groeien en hun doelen behalen. Daarom heb ik Senterzorg opgericht, om ook voor mensen met een (extra) hulpvraag de stap naar een gezonder leven te verlagen.

Van mijn hobby mijn werk maken, dat heb ik het afgelopen jaar gedaan. Dus kom gerust langs voor een praatje en stel je vragen.

BIJNA KLAAR 50%