fbpx

Functie: Assistent Manager, Personal Trainer

Werkdagen: maandag t/m vrijdag

Specialiteit: veel kletsen, benen trainen, koffiejuf, voedingsadvies

Muziekgenre: latin, jaren 70-80 en R&B soul

Gek weetje: wisten jullie dat ik in het verleden een chirurgische ingreep heb laten doen? Mogen jullie raden waarvoor 😉

Dag toppers!

Het is jullie vertrouwde vrouwelijke gezicht die hier wat gaat vertellen over zichzelf. Mijn naam is Alyssa van Os, 26 jaar en ik ben al vanaf dag 1 betrokken bij Gym Lounge Groningen. Gewichtsconsulente, personal trainer, assistent manager, kletskous en noem maar op. Ik ken alle in’s and out’s binnen onze mooie gym. 

Oorspronkelijk kom ik uit Spijkenisse en ben ik natuurlijk voor Feyenoord (hoi papa). In 2016 naar het mooie Groningen verhuist en hier de opleiding Sportkunde afgerond. Nu woon ik samen met mijn vriend Deejay en onze hond Joe aan de Friesestraatweg. 

Ik lijk misschien heel lief, maar mijn trainingen zijn oh zo zwaar. Ik heb een beetje moeite met tellen (kletsen en tellen gaat blijkbaar niet zo goed samen), maar dat betekent alleen maar dat je vaak meer herhalingen moet maken, dus wie wil dat nou niet? 😉

Je kunt mij omschrijven als een empathisch persoon, die veel over heeft voor een ander. Ik train zelf ook vaak en doe daarnaast aan dansen en kickboksen. Ik krijg vaak complimentjes over mijn muziekkeuze in de gym, maar dat vinden de mannen iets minder.. Ik ben hier van maandag – vrijdag te vinden, dus heb je zin om gezellig bij te kletsen of te sporten op de leukste muziek kom dan gerust bij me langs!

BIJNA KLAAR 50%