fbpx
Home > eGym Groningen

eGym Groningen

.

eGym Groningen, Fit & Vitaal in slechts 2x 30 minuten

Heb je weinig tijd maar wil je toch lekker fit zijn? Kies voor eGym Groningen van Gym Lounge. Met deze zeer effectieve fullbody-workout train jij je fit in slechts 2x 30 minuten per week. eGym is een circuit van acht krachttoestellen die samen de ultieme workout vormen waarmee je alle grote spiergroepen van het lichaam traint

eGym Groningen, volautomatische toestellen met jouw persoonlijke polsband

De volautomatische eGym-toestellen stel je binnen een paar seconden helemaal persoonlijk in met jouw eigen polsband. In dit polsbandje zit een chip met al jouw persoonlijke gegevens, zoals jouw lengte, zitpositie en trainingsgewicht. Op een signaal van het polsbandje stelt elk van de acht eGym-toestellen zich automatisch helemaal op maat in voor jou. Zo doe je eenvoudig en veilig de ultieme training voor alle grote spiergroepen van je lichaam.

Waarom kies je voor eGym Groningen?

  • eenvoudig & veilig trainen
  • volautomatische toestellen met jouw persoonlijke polsband
  • effectieve training, fit in slechts 2×30 minuten per week
  • optimale begeleiding;
  • doorlopend inzicht in je trainingsresultaten
  • unieke combinatie met eFle-xx

e-Gym Circuit Groningen, efficiënt en veilig snel resultaat

Wil je graag fit en vitaal zijn? Maar heb je gewoon weinig tijd? Of ben je niet zo’n sportschooltype? Trainen op het eGym Circuit Groningen is de efficiëntste en veiligste training waarmee je snel resultaten boekt. Heb je langere tijd niet gesport? Ook dán is de eGym training ideaal!

eGym Groningen, uniek in combinatie met eFle-xx mobiliteitstraining

eGym Groningen van Gym Lounge is uniek in combinatie met eFle-xx. eFle-xx is mobiliteitstraining: gerichte training van verkorte spieren op lengte en kracht door middel van 4 elementaire toestellen. Je doet specifieke oefeningen die de flexibiliteit van je lichaam verbeteren, gewrichten en spieren soepeler maken en verkeerde lichaamshoudingen verhelpen. Ook het eFle-xx Circuit stelt zich met je persoonlijke polsbandje helemaal op maat in naar jouw lichaam.

Start met een Gratis Proefweek

Wil je gratis een week gebruik maken van alle faciliteiten van Gym Lounge? Claim dan NU je gratis proefweek door onderstaand formulier in te vullen.

 

BIJNA KLAAR 50%