fbpx
Home > Cardio

Cardio

Cardio-training Sprint8, fit in slechts 3x 20 min

Cardiotraining is onmisbaar. Met Sprint8 doe je een complete cardio-workout in slechts 3x 20 minuten per week. Heb je heel weinig tijd om te sporten? Maar wil je toch gezond blijven? Dan is Sprint8 van de Gym Lounge voor jou perfect. Wetenschappelijk onderzoek toonde aan: het cardio-interval Sprint 8®-programma biedt alle cardio die je nodig hebt voor een gezond & fit lichaam.

Van cardio-training gaat je hart sneller kloppen

Van cardiotraining gaat je hart sneller kloppen. Je bloed gaat sneller stromen om je spieren van voldoende zuurstof te voorzien. Cardio-training is onmisbaar als je wilt afvallen. Je bouwt conditie op, zodat de workout steeds gemakkelijker gaat. Je kunt het steeds langer kunt volhouden en steeds intensiever trainen. Dankzij de grote variatie in duur en intensiteit is cardio-training geschikt voor iedereen.

Waarom kies je voor Sprint8 cardio-training?

  • cardio helpt je afvallen
  • je bouwt snel conditie op
  • het is heel goed voor hart en bloedvaten
  • je slaapt beter
  • cardio helpt stress verminderen
  • je voelt je gelukkiger
  • je algehele gezondheid wordt beter

Wat zijn de effecten van cardio-training?

Doe je cardio-training, dan merk je al snel dat je uithoudingsvermogen en lichamelijke conditie verbeteren. Hoe langduriger en intensiever je cardio-trainingen doet, hoe actiever je vetverbranding wordt. En dat ga je natuurlijk zien op de weegschaal.

Duurtraining en intervaltraining

Cardio-trainingen zijn in grote lijnen in te delen in twee hoofdgroepen duurtraining en intervaltraining. Met duurtraining bouw je een basisconditie op. Het tempo en de intensiteit van je training zijn stabiel, gedurende steeds langere trainingsduur. Met intervaltraining train je jouw piekbelasting door intensieve inspanning af te wisselen met rust. Hoe vaker je intervaltrainingen doet, hoe langer je de intensieve training kunt volhouden en hoe korter de periodes van rust kunnen zijn.

Start met een Gratis Proefweek

Wil je gratis een week gebruik maken van alle faciliteiten van Gym Lounge? Claim dan NU je gratis proefweek door onderstaand formulier in te vullen.
BIJNA KLAAR 50%