fbpx

Functie: Gymhost

Werkdagen: woensdagavond & donderdagochtend

Specialiteit: kletsen 🙂

Muziekgenre: disco / skyradio

Gek weetje: ik val flauw wanneer ik bloed zie

Margreet Ebens. Geboren en getogen in Groningen. Als klein meisje woonde ik in Ruischerbrug en verhuisden toen ik 7 was naar Haren.

Mijn sport was toen zwemmen, ik was een echte waterrat. Later nog een tijdje korfbal geprobeerd, maar dat vond ik niet zo leuk, hoewel ze me om mijn lengte graag hadden gehouden.

Tijdens mijn middelbare schooltijd minder gesport, toen ik een jaar of 16 was  begonnen met waterskiën. Als wintertraining gingen we vanuit de waterskioclub met een groepje hardlopen. Dat vond ik zwaar, en bouwde het niet goed op. En dan is het niet leuk. Later met schema’s aan de gang gegaan, dat ging goed en er zelfs een passie voor ontwikkeld, omdat dat de juiste manier van trainen was. Toen ik 20 was mijn man Jack leren kennen, 8 jaar later trouwden we en hadden we als trouwauto de mercedes uit 1960 van mijn ouders, waar ook zij in zaten op hun trouwdag. Later kregen we 2 prachtige dochters, van inmiddels 16 en 18 jaar.

Heb lang op kantoor gewerkt in een logistieke/administratieve functie. Omdat de fabriek ging sluiten ging ik op zoek, naar iets wat ik heel graag zou willen doen. En dat was iets met voeding en mensen helpen. Deed dit al een aantal jaren op hobbybasis, maar nu wilde ik er mijn werk van gaan maken. Door de opleiding voor leefstijlcoach heb ik hier bij de Gymlounge stage gelopen, en blijven plakken. En hoe leuk is dat!!! Heb het hier reuze naar mijn zin, met allemaal fijne mensen om me heen. Een van onze taken is kletsen, daar ben ik in het verleden wel eens op afgestraft. Naast het werken hier bij de Gymlounge, geef ik 4x per week powerwalking. Een stevige wandeling, met krachtsoefeningen tussendoor. Daarnaast vind ik het leuk om op wintersport te gaan. Verder zet ik mij in voor stichting het vergeten kind, door o.a. met een groep 4 dagen te gaan hardlopen, dit jaar in Krakau, Polen.

BIJNA KLAAR 50%