fbpx

Functie: Eigenaar, Personal Trainer

Werkdagen: maandag t/m vrijdag, af en toe in het weekend

Specialiteit: tosti’s bakken, goed tellen tijdens de oefeningen, leg extension uitspelen

Muziekgenre: classics, indie, rock en uiteraard juf Roos

Gek weetje: wisten jullie dat ik inmiddels meer dan 15 verschillende kapsels heb gehad in de tijd dat Gym Lounge Groningen bestaat!?

Hallo allemaal! Mijn naam is Erwin Pomstra, eigenaar Gym Lounge Groningen. Naast eigenaar en personal trainer ben ik vader van Vera, en man van Dieuwke. Met zijn drieën wonen wij in de Held. 

Als je dan zo’n stukje over jezelf moet schrijven dan ga je altijd bedenken wat de mensen zouden willen lezen. Misschien dingen zoals ik ben geboren en getogen Groninger of dat ik geen enkele stampot lust. Maar is dat dan het gene wat mij typeert of hoe je mij kort kan leren kennen na dit verhaal? 

Ik denk dat de mensen die mij goed kennen mij zullen omschrijven als een vriendelijke, sociale en  lichtelijk hyper en gek persoon. Ik sta altijd open voor een goed gesprek en ben stiekem verslaafd aan alle soorten energiedranken (nu maar hopen dat mijn vrouw dit niet leest). Als trainer heb ik meer dan 12 jaar ervaring opgedaan bij verschillende sportscholen. Al die ervaringen heb ik meegenomen in beslissingen hoe wij de Gym Lounge willen runnen. Dat betekent dat wij hebben geprobeerd een gezellige en gemoedelijke plek te maken waar je op en een leuke manier aan je gezondheid kunt werken. Want wie wil nou niet op een leuke manier trainen. Dat typeert mij ook als trainer, ik wil er voor zorgen dat jij een goede maar ook vooral een leuke training krijgt. 

Naast mijn werk ben ik dus papa, en dat is een rol die mij erg goed bevalt. Leuke dingen doen met het gezin is wat ik in mijn vrije tijd graag doe! Ik had natuurlijk al de ervaring met het zorgen voor het zooitje ongeregeld hier, namelijk het personeel😉

Kom gerust een keertje langs voor een(gratis) bakje koffie dan vertel ik graag wat ik allemaal heb meegemaakt, en misschien gaan we ook wel even trainen!

BIJNA KLAAR 50%