Home > Small Group Training MX4

Small Group Training MX4

MX4 small group training, een workout voor iedereen

Wil je in korte tijd veel resultaat behalen met trainen? Kies dan voor MX4 small group training bij Gym Lounge. MX4 biedt een bijna oneindige variatie aan workouts op het gebied van cardio, power, strength & endurance. Het is een stevige HIIT (high intensity interval training) op de modernste state-of-the-art toestellen.

Waarom kies je voor MX4 small group training van de Gym Lounge?

Training in groepsverband zorgt voor meer inspiratie, meer beleving en meer resultaat. Deelnemers aan de MX4 small group training inspireren elkaar om nét dat stapje extra te zetten tijdens het trainen. Het groepsproces versterkt het effect van de training. Bovendien is de small group training gezellig, er is rond het trainen ook ruimte voor ontspanning. En wie plezier heeft in het trainen, blijft sporten!

MX4 small group training voor iedereen

Of je nou net begint met trainen of al heel lang een enthousiaste, fanatieke sporter bent, MX4 small group training is een workout voor iedereen. De training is qua intensiteit eenvoudig aan te passen en daarmee geschikt voor sporters met de meest uiteenlopende fitnessniveaus. Hoe sterk en fit je ook bent: MX4 small group training biedt voor iedereen een complete trainingservaring.

Small group training met Matrix toestellen

Bij MX4 small group training train je exclusief op Matrix apparatuur zoals de Connexus, S-Drive, S-Force en Roeier. De variatiemogelijkheden zijn enorm, waardoor elke training weer anders en nieuw is. Dankzij de optimale trainingsbeleving zijn de resultaten altijd weer verrassend.

Start met een Gratis Proefweek

Wil je gratis een week gebruik maken van alle faciliteiten van Gym Lounge? Claim dan NU je gratis proefweek door onderstaand formulier in te vullen