fbpx
Home > EMB Bloedprikken Groningen

EMB Bloedprikken Groningen

EMB Bloedprikken Groningen, want wij leren je gezonder leven

Lekker bewegen, trainen en een gezond voedingspatroon dragen bij aan een gezond leven. Maar wil je je écht fit en vitaal (blijven) voelen, dan speelt je complete leefstijl een rol. Daarom zijn wij gespecialiseerd in bloedprikken. Met EMB bloedprikken in Groningen kunnen wij werkelijk alles achterhalen wat ten goede zal zijn voor jouw gezonde(re) leven.

Wat is EMB Bloedprikken?

Door EMB bloedprikken maken we het inzichtelijk welke mogelijke voedingstekorten, energetische verstoringen en belastingen ten grondslag liggen aan jouw klachten. Bovendien is het natuurlijk super als algehele gezondheidscheck. Werkelijk alles hangt aan elkaar door trillingen en/of frequenties. Dit betekent dat iedere stof, lichaam en alle onderdelen daarvan een eigen specifieke frequentie hebben. Door het EBM Bloedprikken in Groningen en de techniek die daar op wordt toegepast kunnen wij door deze frequentie in kaart brengen waar uw klachten vandaan komen.

De vijf elementen van Gym Lounge Groningen

Wij zijn uniek met onze EMB bloedprikken in Groningen

Wat wij doen met ons EMB Bloedprikken programma is een uniek concept, wij hoeven jou natuurlijk niet te vertellen dat wanneer je doormiddel van bloedprikken volledig duidelijk hebt wat je 0-meting is die er vervolgens voor zorgt dat wij je op een unieke wijze kunnen helpen.

Naast bovenstaande maken we gebruik van onze eigen voedingsapp, alle metingen die we doen passen we toe in deze app en zo rolt er voor jou de lekkerste en mest perfecte receptenlijst uit die er bestaat. Klik hier voor meer informatie over onze voedingsapp.

Nu missen we natuurlijk nog een ding en dat is bewegen, wij hebben de meest geavanceerde apparatuur en trainers die je maar kunt vinden. Voor onze unieke concepten, neem een kijkje bij ons aanbod.

In samenwerking met Fitguide-Coaching

Voor meer informatie

Durf jij het aan om jezelf te ontdekken via EMB Bloedprikken Groningen

Neem nu contact op voor een vrijblijvende kennismaking met de leefstijlcoach van de Gym Lounge.

 

 

BIJNA KLAAR 50%